Прозрачен-капак-за-гюм-30-л-с-3-изхода
  • Капак за гюм 30 литра с 3 изхода

    9.90 лв.

    Описание

    Описание: Прозрачен капак – пластмасов за гюм 30 литра, с 3 изхода